CLOSE
Loading...
Sign Up Not yet registered?
Sign In Are you a registered user?
Find everything about business entities, fast, easy and smart!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Home  /  Knowledgebase  /  News

News

Οδηγίες χρήσης για πληρωμή ετήσιου τέλους

Μέχρι 30/6/2017 Τέλος Πληρωμής του 2017 €350.

1/7/2017 - 31/8/2017 Τέλος Πληρωμής του 2017 €385

1/9/2017 - Τέλος Πληρωμής του 2017 €490


1. Εισέρχεστε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη στη διεύθυνση http://www.mcit.gov.cy/drcor.

2. Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο “Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες”, επιλέγετε Αναζήτηση/Ετήσιο Τέλος και έχετε πρόσβαση στον κατάλογο εγγεγραμμένων οργανισμών. Εναλλακτικά κάνετε κλικ στο banner «ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ».

3. Αναζητείστε τον οργανισμό για τον οποίο ενδιαφέρεστε να πληρώσετε δίνοντας το όνομα του οργανισμού (ή μέρος του ονόματος) είτε τον αριθμό εγγραφής του (χωρίς το ΗΕ/ΑΕ). Η αναζήτηση σας μπορεί να έχει περισσότερα από ένα αποτελέσματα.

4. Επιλέξετε τον οργανισμό που σας ενδιαφέρει και κάνετε «κλικ» για να πάτε στην επόμενη σελίδα όπου θα δείτε τις λεπτομέρειες του επιλεγμένου οργανισμού. Αν είστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο οργανισμός που σας ενδιαφέρει επιλέγετε το έτος για το οποίο επιθυμείτε να πληρώσετε και επιλέγετε την «Προσθήκη στο Καλάθι».

5. Στο «Καλάθι Παραγγελιών» θα δείτε το όνομα του οργανισμού που επιλέξατε για πληρωμή.

6. Έχετε τη δυνατότητα να επαναλάβετε τη διαδικασία αναζήτησης και πληρωμής για όσες εταιρείες επιθυμείτε να πληρώσετε ή για την ίδια εταιρεία να κάνετε πληρωμή ετήσιου τέλους για άλλο έτος με μία συναλλαγή. Οι παραγγελίες παραμένουν μέχρι να επιλέξετε «Ολοκλήρωση» της πληρωμής. Αν μια εταιρεία έχει επιλεγεί κατά λάθος τότε μπορεί να διαγραφεί από το «Καλάθι Παραγγελιών» χρησιμοποιώντας το εικονίδιο (χ) στα δεξιά της κάθε παραγγελίας.

7. Με την επιλογή «Ολοκλήρωση» προχωρείτε στη διαδικασία πληρωμής, όλων των παραγγελιών που υπάρχουν στο «Καλάθι Παραγγελιών», με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας της JCC smart η οποία εμφανίζεται αυτόματα. Σημειώστε ότι πρέπει να έχετε ήδη κωδικό για την υπηρεσία JCC smart ή να δημιουργήσετε τώρα.

8. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής μεταβαίνετε αυτόματα στην ιστοσελίδα του τμήματος και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας θα ακολουθήσει η βεβαίωση πληρωμής σε μεταγενέστερο στάδιο.

9. Για επιπρόσθετες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, στη διεύθυνση Μακαρίου και Καρπενησίου γωνία, Μέγαρο ΞΕΝΙΟΣ, 1427 Λευκωσία, τηλ.: +357 22 404426, φαξ.: +357 22 304887, e-mail: aprodromou@drcor.meci.gov.cy.

go to top