CLOSE
Loading...
Sign Up Not yet registered?
Sign In Are you a registered user?
Find everything about business entities, fast, easy and smart!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Home  /  Knowledgebase  /  News

News

Αριάδνη

Ο Κλάδος Εταιρειών του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Τμήματος , για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κοινού η πρόσβαση στα ηλεκτρονικά συστήματα θα γίνεται και μέσω της κυβερνητικής Διόδου ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ» με ημερομηνία εφαρμογής 11/12/2017.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες στην «ΑΡΙΑΔΝΗ» είναι οι εξής:

1.Αίτηση για Ηλεκτρονική έρευνα

2.Αίτηση για Έγκριση Ονόματος

3.Αίτηση Πιστοποιημένων Αντιγράφων

4.Είσοδο στο σύστημα Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Εγγράφων

Διαδικασία για πρόσβαση στην διαδικτυακή δίοδο ασφαλείας (ΑΡΙΑΔΝΗ)www.ariadni.gov.cy

Οι υφιστάμενοι χρήστες του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρησης εγγράφων θα έχουν απευθείας πρόσβαση στην Αριάδνη χωρίς να απαιτείτε επιπρόσθετη αίτηση για εγγραφή μέσω της Αριάδνης και το αντίστροφο.

Οι νέοι αιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκριμένη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα της κυβερνητικής Διόδου ασφαλείας «ΑΡΙΑΔΝΗ» στο https://cge.cyprus.gov.cy όπως περιγράφετε πιο κάτω.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ανάλογα με το είδος του χρήστη θα πρέπει να επιλεγεί από την Αρχική Σελίδα ο ανάλογος σύνδεσμος “Εγγραφή ως Πολίτης” ή “Εγγραφή ως Οργανισμός”

Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία στην οθόνη.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εφόσον επιλεγεί το “Δημιουργία Προφίλ” στο πάνω μέρος της οθόνης που έχει τίτλο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Στη συνέχεια αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μήνυμα Επιβεβαίωσης με σύνδεσμο ενεργοποίησης του προφίλ. Η Ενεργοποίηση Προφίλ γίνεται πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Προσοχή - Ο σύνδεσμος ενεργοποίησης λήγει σε 72 ώρες και θα πρέπει να επιλεχθεί μόνο μια φορά.

Να ληφθεί υπόψη ότι για χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου Εταιρειών (Εφόρου Εταιρειών ) δεν απαιτείτε Ταυτοποίηση τους στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

go to top